Bota al contingut principal

El diputat de Compromís i portaveu d’Educació Gerard Fullana ha assenyalat que la modificació del calendari d’adjudicacions docents anunciada ahir per la Conselleria d’Educació certifica la inoperància de la gestió que està portant a a l’inici de curs més caòtic que es recorda.

Per a Fullana “dóna bona mostra de com de superat es troba José Antonio Rovira pel desastre que està suposant la seua arribada al capdavant de la conselleria que a estes alçades de l’inici de curs requalifique la seua pròpia programació d’adjudicacions com a calendari orientatiu. Una falta de respecte cap als professors i professores que encara estan a l’espera d’adjudicació”.

Compromís recorda que amb el govern del Botànic la conselleria d’Educació realitzava tres adjudicacions docents en la primera setmana de curs, situació que contrasta amb les deficients i accidentades adjudicacions del govern de PP i Vox.

En eixe sentit el parlamentari ha avançat que en el Ple de les Corts de la setmana vinent el conseller d’Educació haurà de sotmetre’s a la seua interpel·lació sobre el personal docent, “un dels aspectes més sagnants de la seua gestió. Al desgavell adjudicatiu, se suma l’alarmant manca de professors d’anglés i matemàtiques amb què va arrancar el curs escolar, la modificació injustificada d’horaris, la manca reacció davant les incidències de xarxa llibres en batxillerat o els greus problemes amb el transport escolar”.