Bota al contingut principal

El diputat i portaveu de sanitat de Compromís, Carles Esteve, ha qualificat de molt preocupants les noves informacions que destapen que el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, manté una participació 1,9 milions d’euros en una de les empreses que realitzà pagaments a la trama corrupta del cas Osvaldos, en què la justícia investiga el desviament de 35 milions d’euros de fons públics provinents d’adjudicacions públiques sanitàries.

Segons ha explicat Esteve “hui sabem més detalls de la possible relació de l’actual conseller de Sanitat amb la trama corrupta de la família Blasco que va saquejar la sanitat valenciana. Des de Compromís fa ja dos mesos que demanàrem la compareixença del conseller en Les Corts per a explicar amb tota la transparència necessària quina és la relació que puga tindre amb este cas i encara no ho ha fet. És urgent que el conseller Gómez comparega en seu parlamentària”.

Per a Esteve “és molt greu que al capdavant de la sanitat valenciana el PP i el President Mazón haja situat algú amb tantes ombres, perquè estem parlant d’un cas en què presumptament es desviaven diners públics que havien de destinar-se a millorar la salud de totes i tots, i que acabaven en les butxaques particulars dels capitosts de la trama”.