Bota al contingut principal

Compromís ha felicitat a la societat civil valenciana per la seua mobilització en favor de revertir les privatitzacions sanitàries, gràcies a la qual hui la Conselleria de Sanitat confirmava que assumirà la gestió directa dels departament i hospitals de Dénia i Manises quan finalitzen les concessions en 2024.

“Enhorabona, sobre tot a milers de professionals que ens han cuidat dins i fora, lluitant per a que la sanitat siga pública i de qualitat. I a cada persona que s’ha organitzat per a fer-ho possible. Deixant-se la pell cada dia”, ha assenyalat el diputat i portaveu de Sanitat, Carles Esteve.

Per a Compromís amb les reversions guany la sanitat pública front al negoci amb la salut que ha fet el PP durant massa anys. “El fracàs del model Alzira ha sigut notori, un model de privatització que primava que els recursos públics anaren destinats a enriquir a les empreses concessionàries en compte de a millorar la qualitat de la nostra sanitat pública”.

“Des de Compromís volem recordar que la lluita encara continua, perquè la següent reversió ha de ser la de l’hospital d’Elx-Vinalopó. Estarem vigilants també per a què les concessionàries abonen els centenars de milions d’euros que encara deuen a la Generalitat i no acceptarem cap altre model de privatització”, ha conclòs Esteve.