Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Isaura Navarro, ha contestat les declaracions del President de la Generalitat, Carlos Mazón, qui hui ha avançat que els pròxims pressupostos “seran molt durs”, culpant a l’herència rebuda del Botànic.

Per a Navarro “és absolutament indignant escoltar estes declaracions del senyor Mazón, que una altra vegada torna a mentir a la ciutadania. El Botànic no pot ser la coartada de les seues retallades intencionades”.

“El que hi haurà darrere de les seues retallades és perdonar els impostos als més rics que és la única mesura que han adoptat fins ara. A l’1% de la ciutadania, als que tenen les rendes més elevades, els perdona els impostos com a preludi de les retallades que ara anuncia, culpant a l’herència rebuda”.

Segons la diputada de Compromís “la realitat és que el Botànic li ha deixat els millors comptes possibles després del que ens trobàrem en arribar al govern en 2015, amb deute impossible que creixia al 18% per culpa de les seues mangarrufes, una xifra que el Botànic va abaixar al 4%. Nosaltres hem deixat una comunitat autònoma amb més gent que mai treballant, que rebia més inversions que mai, amb importantíssim avanços socials. Mazón compta ara amb una bona herència, el que ha de fer és deixar de mentir a la ciutadania”.