Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts, Joan Baldoví, ha assegurat hui que “les esmenes que ha registrat PP i Vox a la seua pròpia Llei de Mesures busquen destruir els avanços que hem aconseguit els valencians en els últims anys. I tenen clars guanyadors i perdedors”.

Per a Baldoví “amb estes propostes de PP i Vox guanyen els milionaris, ja que se’ls regalen diners a través de l’impost de patrimoni. Un regal sobretot per al 0,2% de valencians. Ja sabem la recepta de la dreta: perdonar impostos als rics i retallar serveis públics a la resta. Diners que haurien d’anar a educació, sanitat o serveis socials i que acaben en les butxaques dels que més tenen”.

El portaveu de Compromís també ha assenyalat quins seran els grans perdedors amb les esmenes de PP i Vox, “els barris i pobles valencians voran com apareixen com a bolets nous locals d’apostes i joc. Mentres els últims anys des del govern valencià vàrem lluitar contra l’addicció al joc i la ludopatia, PP i Vox fan marxa arrere i posen el negoci per davant de la salut de les persones”.