Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Isaura Navarro, ha explicat hui que li estan arribant denúncies de valencians i valencianes a qui en els darrers dies se’ls està telefonant per part d’una empresa demoscòpica per a realitzar una valoració de la gestió del Consell, amb preguntes manipulades i intervencions dels enquestadors en favor del govern de Mazón, quan no reben la resposta esperada.

Per a Navarro “és molt preocupant que es pretenga manipular a l’opinió pública amb la realització d’una enquesta teledirigida. La gent enquestada se sent molt incòmoda amb l´actitud dels enquestadors. Segons ens expliquen estos ciutadans els enquestadors no accepten respostes negatives sobre la gestió del govern del PP i Vox. Per exemple davant la valoració negativa de l’enquestat sobre les darreres mesures fiscals perquè afavoreixen només als més rics, l’enquestador contraargumenta contant mitges veritats o directament mentides per a tractar de canviar la resposta”. 

Així mateix s’inclouen en les preguntes de l’enquesta èxits aconseguits durant l’etapa del govern del Botànic, presentant-los com si s’hagueren produït després del canvi de govern.

“Tot açò evidència la desesperació de la dreta. Volen obtindre a tota costa una valoració positiva de la ciutadania sobre els primers mesos del govern de Mazón, saben que no ho estan fent bé i per això estan provocant els resultats d’una enquesta que prompte vorem publicada i que serà una gran mentida”.

En este sentit la diputada de Compromís ha registrat en les Corts una sèrie d’iniciatives parlamentàries per conéixer quines enquestes ha encarregat l’actual govern valencià, a quines empreses s’ha contractat, amb quina metodologia es realitzen i quin cost tenen.