Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Isaura Navarro, ha considerat “molt lamentable que des de les Corts Valencianes, amb tot el secretisme del món, de manera oral, sense que s’envie un escrit, sense que passe per la Mesa, es vullga muntar un acte de propaganda d’Israel”.

Navarro es pronuncia així després de què la Presidenta de les Corts avisara ahir als grups parlamentaris, a través del servei de protocol de la cambra, que el pròxim dilluns la sala Vinatea del parlament acollirà la projecció d’un documental de l’ambaixada d’Israel sobre els atacs de Hamas del passat 7 d’octubre.

Per a la diputada de Compromís “en un moment en què la Cort Internacional de Justícia està qüestionant greument el que està fent Israel al poble palestí i està reclamant l’arribada d’ajuda humanitària, no es pot permetre que s’use el parlament valencià per a un acte propagandístic com este”.

“L’actual Presidenta de les Corts, Llanos Massó, utilitza la casa de tot el poble valencià com si fora únicament seua, la seua casa privada, fent el ridícul institucional. És molt lamentable que en el moment en què s’ha de reclamar a Israel que deixe de llançar bombes, que deixe d’assassinar. En un moment en què a més de 25.000 persones se’ls ha llevat la vida en el genocidi que està perpetrant el govern d’Israel, ens trobem amb este acte propagandístic a les Corts Valencianes”.