Bota al contingut principal

La diputada y portaveu de Cultura de Compromís a les Corts Valencianes, Verònica Ruiz, ha valorat que “en menys de 24 hores hem assistit a un autèntic esperpent de PP i Vox a Generalitat respecte als anuncis sobre el Festival Internacional de la Canción de España, amb una imatge que imitava el BenidormFest i molt més, la gestió en matèria cultural de PP i Vox a la Generalitat fa olor a xiringuito ”.

La diputada ha fet referència a l’anunci de la Vicepresidència i Conselleria de Cultura i Esport que ostenta l’ex torero Vicente Barrera, respecte al suport de la Generalitat al festival i el posterior comunicat de l’oficina de Carlos Mazón. 

“En este sainet veiem diverses connexions, per exemple, l’impulsor d’este festival és un soci d’Enrique Ortiz, vinculat a moltes corrupteles del PP a Alacant; la societat mercantil al darrere de  l’organització d’este festival naix en el mateix despatx que van nàixer les societats de totes les trames de corrupció del PP: Gürtel, Noos, cas Cotino, ITVs i un llarg etcètera…I què fan? Envien un comunicat de nit dient que es tiren arrere i que no donaran suport a este festival”, ha explicat Ruiz.

Segons Verònica Ruiz, “en política les casualitats no existixen. És tot molt estrany però tot apunta al mateix, al fet que el PP fa el mateix que ha fet el PP valencià sempre. I que ara tenen a Vox per a acompanyar-los”.

Compromís està preparant una bateria de preguntes i petició de documentació sobre el cas per mitjà de les Corts Valencianes.