Bota al contingut principal

La diputada d’Igualtat de gènere per Compromís a les Corts Valencianes, Verònica Ruiz, ha preguntat a la presidenta de la Comissió d’igualtat de gènere i LGTBI, Elena Bastidas si té previst convocar de nou la Comissió en breu per a dissenyar un programa d’activitats de celebració del Dia de la Dona i elevar la proposta a la Mesa de les Corts.

“Queden escassament dues setmanes per al 8M, hui tenim Comissió d’igualtat de gènere i ací no hi ha res previst per a dissenyar una proposta de programa de celebracions per part de la institució més rellevant de les valencianes i els valencians”, ha explicat Verònica Ruiz.

En este sentit, la representant a la Mesa de les Corts per part de Compromís, Maria Josep Amigó, ha dit que “ens sembla absolutament inaudit que el PP, que ostenta la presidència i la secretaria de la Comissió de Polítiques d’Igualtat de gènere, ni s’haja plantejat abordar esta temàtica. Des de 2017 el parlament valencià ha homenatjat dones rellevants i ha organitzat activitats per a impulsar i posar en valor el Dia de la Dona. Des de Compromís instem a quela Comissió d’Igualtat eleve una proposta a la Mesa de les Corts, com s’ha fet els últims anys, i que així puguem impulsar una celebració que ningú hauria de posar en dubte l’aprovació d’una celebració que ningú hauria de posar en dubte, ja que sembla que a la Presidència de les Corts també li està venint de luxe esta circumstància”.