Bota al contingut principal

“Hui hem pogut llegir 96 pàgines que confirmen paraula per paraula el que Mónica Oltra va dir en una compareixença en abril de 2021. La veritat només té un camí” ha manifestat el diputat de Compromís, Carles Esteve, davant la notícia del tancament de la denúncia de l’extrema dreta contra Mónica Oltra per “no haver cap indici de delicte”, tal com relata el jutge.

“Han sigut massa mesos de passar-ho molt malament per culpa d’una causa profundament injusta, i ara és un moment de celebració en lo personal, però també en lo polític. Les 96 pàgines de l’auto que ha redactat el jutjat deixen clar que estàvem davant d’un cas de lawfare d’assetjament jurídic de partits polítics de la dreta i l’extrema dreta, per tal de fer caure al motor de les polítiques del canvi en el govern del Botànic”

“L’única forma que han tingut estos partits de guanyar les eleccions ha sigut carregar injustament, utilitzant els jutjats, contra Mónica Oltra, la persona que mantenia viu l’esperit del Botànic i que simbolitzava la lluita contra la corrupció, la defensa dels drets socials i la democràcia” ha conclós Esteve.