Bota al contingut principal

Els síndic de Compromís, Joan Baldoví, ha denunciat hui el “caos” que viuen les estacions d’ITV valencianes i que pateixen milers d’usuaris que no poden accedir a una cita prèvia. Baldoví ha qualificat la situació com “una autèntica vergonya i  és conseqüència d’una nefasta gestió del govern del Partit Popular”.

Per al síndic de Compromís “Seria molt greu que Mazón estiguera permetent este caos de forma intencionada per a justificar una nova privatització que ja sabem com acaba: en corrupció”. Baldoví ha recordat que Carlos Mazón, president de la Generalitat, “va ser el màxim responsable de les ITV quan es van produir les operacions de compravenda i que van donar lloc a les comissions milionàries, que estan sent jutjades en el cas Erial, amb Eduardo Zaplana com a principal acusat”. 

És per això que des de Compromís s’exigeix “la posada en marxa, de forma inmediata d’un pla de xoc que incremente el personal i la capacitat operativa de les estacions per fer front a la demanda, oferint més cites als usuaris d’este servei públic”.  

“El problema de fons és que ni Mazón ni el PP es creuen en les ITV com a servei públic. Per a ells les ITV només serveixen que per a fer negoci amb els seus amiguets, com ja hem vist en el passat, i se senten molt còmodes observant com es degrada el servei sense posar cap solució efectiva sobre la taula” ha conclòs Baldoví.  

Compromís ha anunciat que presentarà una bateria d’iniciatives a Les Corts sobre esta greu problemàtica.