Bota al contingut principal

El portaveu de Sanitat i diputat a les Corts, Carles Esteve, ha exigit hui al Consell que faça públic l’acord amb Ribera Salud per a prorrogar cinc anys la gestió privatitzada de l’Hospital i Àrea de Salut d’Elx-Crevillent. 

“Des de Compromís explorarem la via judicial perquè el que ha explicat el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, sobre el procés per a prorrogar no se sosté i podria incomplir la Llei de Contractes Públics”.

Per a Esteve “el dia en què el Consell havia de comunicar a Ribera Salud l’inici de la reversió de l’hospital, el que han anunciat és una prórroga encoberta pactada amb l’empresa sense cap transparència ni justificació”. 

“No ho reconeixen obertament que la pròrroga ja està concedida perquè el 9 de juny hi ha eleccions europees i saben que estan soles, que ni el personal, ni les persones usuàries del Vinalopó, ni els sindicats estan d’acord. Mazón i Marciano Gómez estan fent un trage a la mesura de Ribera Salud per a mantindre el negoci cinc anys més a costa de l’atenció sanitària de 155.000 persones”, ha conclòs el parlamentari de Compromís.