Bota al contingut principal

El portaveu de Sanitat i diputat a les Corts, Carles Esteve, ha qualificat a Marciano Gómez de “conseller al·lèrgic a la gestió”, pel seu intent d’espolsar-se la seua responsabilitat davant el retard en la posada en marxa la planificació sanitària per a les vacances d’estiu.

Per a Esteve “el problema de la manca de metges és un problema estructural i poc favor ens fa que el conseller de Sanitat estiga tirant-li la culpa al Ministeri, sabent que cadascú ha de fer la seua part en les seues competències”.

“L’any passat, el mateix PP que ara eleva la responsabilitat al Ministeri, deia que el pla de vacances anava a provocar un infern sanitari per culpa de la gestió del Botànic en la Conselleria de Sanitat, eixe és el nivell de coherència en el seu discurs”.

Segons el parlamentari de Compromís “ara mateix tenim un conseller del PP que sembla al·lèrgic a la gestió. Hi ha un exemple ben clar d’açò: fa mesos que li estem dient que falten 49 places d’atenció primària només en el departament de Dénia, en la Marina, que és una zona que acollirà molts turistes este estiu i a dia de hui ni tan se vol estan creant les places, que és competència única i directa del conseller. Així és la seua manca de gestió mentre li tira la culpa als demés”.

“Marciano Gómez ni ha fet el pla de vacances, que encara no sabem com es resoldrà, ni ha donat ninguna resposta a esta comarca en concret, ni a altres en situacions semblants. A partir d’ací, la resta d’anuncis i declaracions de descàrrec que puga fer este Consell en tema sanitari, com a mínim generen molts dubtes”, ha conclòs Esteve.