Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, va denunciar la passada setmana en la sessió de control al president de la Generalitat la gran quantitat de diners que destina el Consell per al Castelló Màster Golf, un esdeveniment esportiu organitzat per un club privat però al que el govern valencià ajuda amb més de tres milions d’euros. De fet, els premis que guanyen els primers classificats per jugar un cap de setmana també són bastant elevats i, per exemple, el vencedor de l’edició d’enguany, Sergio Garcia, ha aconseguit 333.330 euros.

Per això, des de Compromís han animat als guanyadors d’eixe campionat pagat amb diners públics a que donen els imports dels premis “a entitats benèfiques independents que treballen dia a dia per assistir a les milers de persones i famílies valencianes que s’han quedat sense recursos, sense casa, sense treball”. Segons Morera, “seria un gest que els honraria molt, atès que eixos diners que han guanyat per divertir-se un cap de setmana provenen de les arques públiques valencianes, unes arques d’on continuen eixint els recursos amb la mateixa alegria que en l’època de Camps, per a festes i saraus i no per atendre les necessitats més bàsiques de milers de valencianes i valencians que viuen situacions dramàtiques”.

Morera ha lamentat que, mentre la Generalitat no té diners “per a beques, per a l’educació, per a les escoles de música o d’idiomes, per a pagar a les farmàcies, per obrir més llits d’hospitals, sí que en té per a continuar amb la gran festa per a les classes altes, per als qui menys ho necessiten”.