Anar directament a les notícies

Compromís insta als guanyadors del Castelló Màster Golf a donar els premis a entitats benèfiques

Publicat el en Economia i Ocupació

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, va denunciar la passada setmana en la sessió de control al president de la Generalitat la gran quantitat de diners que destina el Consell per al Castelló Màster Golf, un esdeveniment esportiu organitzat per un club privat però al que el govern valencià ajuda amb més de tres milions d’euros. De fet, els premis que guanyen els primers classificats per jugar un cap de setmana també són bastant elevats i, per exemple, el vencedor de l’edició d’enguany, Sergio Garcia, ha aconseguit 333.330 euros.

Per això, des de Compromís han animat als guanyadors d’eixe campionat pagat amb diners públics a que donen els imports dels premis “a entitats benèfiques independents que treballen dia a dia per assistir a les milers de persones i famílies valencianes que s’han quedat sense recursos, sense casa, sense treball”. Segons Morera, “seria un gest que els honraria molt, atès que eixos diners que han guanyat per divertir-se un cap de setmana provenen de les arques públiques valencianes, unes arques d’on continuen eixint els recursos amb la mateixa alegria que en l’època de Camps, per a festes i saraus i no per atendre les necessitats més bàsiques de milers de valencianes i valencians que viuen situacions dramàtiques”.

Morera ha lamentat que, mentre la Generalitat no té diners “per a beques, per a l’educació, per a les escoles de música o d’idiomes, per a pagar a les farmàcies, per obrir més llits d’hospitals, sí que en té per a continuar amb la gran festa per a les classes altes, per als qui menys ho necessiten”.

 • Josep Vicent

  No tenen vergonya.

 • Josep Vicent

  Jo soc un idiota; no votare al PP. (Referent al comentari de Glez. Pons).
  Jo compre en Mediamark. No soy tonto.

  • Bukanero

   respecte a lo del PP ho comprenc, pero lo del mediamark sou de judjat de guardia
   si sapigueru lo que compreu.

 • Dentrtt

  Ja sabem que les seues festes son el primer. En fi. Lamentable.

 • Ayer Domingo, en todos los noticiarios del día, oíamos al portavoz del PP. Sr. González Pons, decirles idiotas a los votantes del PSOE, si volvían a votar e ese partido. En tal caso, ¿Qué serán los votantes del PP después de conocer los desmanes de la CAM y caso GÜRTEL? Necesitamos diputados en Madrid valencianos. Necesitamos diputados que se hagan oír en Madrid; que denuncien, que pidan y exijan en el congreso las necesidades de nuestra tierra. Cataluña, Euskadi, Canarias, Galicia…todos tienen sus diputados en Madrid, ¿y El País Valencià?

 • Es vergonyós, per anar a pixar i no treure gota!