Bota al contingut principal

El representant de Compromís en el consell d’administració de RTVV, Rafael Xambó, ha demanat que Canal 9 no emeta el debat cara a cara entre Rajoy i Pérez Rubalcaba perquè, segons ha informat Xambó, “no aporta res, eixe mateix debat ho estarà retransmetent TVE i altres televisions privades i, a més, emetre-ho costa diners perquè se li ha de pagar a l’Acadèmia de la Televisió”.

Xambó considera que eixe debat, “no serà seguit per molta gent en Canal 9 i si estem parlant de retallades i d’austeritat, ara és un bon moment per a demostrar-ho, no gastant en alguna cosa que va a suposar una despesa inútil”. El conseller de Compromís considera que els debats i la informació que s’ha d’emetre des de RTVV, “és la referent a les candidatures de les circumscripcions valencianes”.

De la mateixa manera, Xambó ha assegurat que l’excusa d’emetre el debat, “és per a tindre un motiu més per a fer un programa d’anàlisi d’eixe debat, de fer un Nou Debat amb els tertulians que habitualment participen, cadascú més de dretes, i també en eixe sentit he sol•licitat en el consell que no s’emeta eixe tipus de tertúlia amb eixos tertulians fins que passen les eleccions”.

D’altra banda, Xambó també ha aprofitat la sessió per a preguntar a la direcció de l’ens si existia algun pla per a pagar tot el que es deu als proveïdors de RTVV. Segons el conseller de Compromís, “la resposta que m’han donat ha estat bastant preocupant perquè m’han dit, textualment, que la setmana que ve començaran a pagar una miqueta, la qual cosa em sembla una autèntica estafa a totes aquelles empreses que han treballat i treballen per a l’ens i que compleixen amb les seues obligacions”.