Anar directament a les notícies

El jutjat número 6 de Castelló condemna al BLOC d’Ontinyent a pagar a Fabra el benefici de la loteria venuda amb la seua fotografia

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera ha manifestat “la profunda indignació que ens produeix la sentència que s’ha produït en un temps rècord mentre que les causes contra Carlos Fabra porten més de set anys en els mateixos jutjats de Castelló i s’està estudiant la seua prescripció. Sembla que la justícia no és igual de ràpida per a tots o açò sembla”.

El síndic de Compromís ha  anunciat  que  demandaran a Carlos Fabra “perquè retorne tots els diners que ha cobrat com a càrrec públic mentre ha durat la instrucció si al final és condemnat pels delictes que se li imputen, quan deuria haver estat inhabilitat. Ell s’ha aprofitat del seu càrrec públic per a obtenir un sou mensual quan potser és condemnat i inhabilitat per a exercir un càrrec públic. Per tant, caldrà exigir que retorne els diners cobrats”.

Morera ha anunciat que recorreran la sentència perquè  “no volem que Carlos Fabra ens considere tan idiotes com per a creure que la seua fortuna s’ha pastat a força de la seua sort i les vegades que li ha tocat la loteria, que és un sant immaculat que no ha trencat un plat. Si som condemnats i després es demostra que s’han donat els delictes que  li imputa la Fiscalia Anticorrupció, li demandarem pel dany a la imatge que ell ha causat als valencians i valencianes. Haurem de demanar-li una indemnització que haurà d’estar a l’altura de les circumstàncies”.

Morera considera, com a mínim, paradoxal, sense entrar en més valoracions, que la Sala penal del Tribunal Suprem (TS) haja prorrogat esta mateixa setmana la deliberació sobre la decisió de l’Audiència Provincial de Castelló de declarar prescrits quatre dels cinc delictes fiscals que se li imputen a Fabra.

 • Dentrtt

  Que ràpid ha resolt la justícia l'assumpte de la loteria de Fabra. Per què no tanta pressa amb Gürtel, Brugal, CAM i altres saquejos del PP?
  Tot el meu suport a aquells que denuncien la corrupció i eixen més mal parats que els que la practiquen.

 • avui podriem fer una replegada de diners al Puig per als company d'Ontinyent

 • RobinHoodofSherwood

  El que ens faltava, només ens queda superar a en Berlusconi.
  "Amici questa è la Sicilia di Don Vito Corleone".

 • canyot

  Si queda loteria dáquesta jo compre una papereta, encara que hi estiga caducada, li paguem a aquest lladre lo que la justicia diu que li pertany, i ningú podra dir mai de nosaltres que no hi paguem el que deguem, no com altres, que han fet fortuna a colp de corrupció

 • Rafa Ballester

  No m'ho puc creure, la seua imatge s'ha vist tan danyada que li donen el premi de la loteria, al·lucinant!!!!

  El presumpte LLADRE amb presumptes DELICTES guanya diners per la presumpta deixadesa i corrupció de la justícia.

 • Manel

  Porto molts anys observant de prop els departaments de la "justicia española"", tant aci com al principat i a Eskadi, i tinc la convicció absoluta de que el poder el conserven encara els liders del "post-franquisme" (PP), a pesar dels camvis de governs, etc.
  Per aixo crec que els democratas (que no siguin PSOE o PP) tendrien que reformar la justica, sobre tot al que no s'ha tocat en els ultims 35 anys, el personal que "recluta i forma" al personal superior (Fiscals, Jutjes, secretaris).
  En cualsevol cas, ara mateix el millor es no acudir a la Justicia buscant justicia, perque si algun membre del PP esta implicat el que torbaras sera mes INJUSTICIA.

  • RobinHoodofSherwood

   Certo Manel, questa è la Sicilia di Don Fabricio Castiglione.