Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera ha manifestat “la profunda indignació que ens produeix la sentència que s’ha produït en un temps rècord mentre que les causes contra Carlos Fabra porten més de set anys en els mateixos jutjats de Castelló i s’està estudiant la seua prescripció. Sembla que la justícia no és igual de ràpida per a tots o açò sembla”.

El síndic de Compromís ha  anunciat  que  demandaran a Carlos Fabra “perquè retorne tots els diners que ha cobrat com a càrrec públic mentre ha durat la instrucció si al final és condemnat pels delictes que se li imputen, quan deuria haver estat inhabilitat. Ell s’ha aprofitat del seu càrrec públic per a obtenir un sou mensual quan potser és condemnat i inhabilitat per a exercir un càrrec públic. Per tant, caldrà exigir que retorne els diners cobrats”.

Morera ha anunciat que recorreran la sentència perquè  “no volem que Carlos Fabra ens considere tan idiotes com per a creure que la seua fortuna s’ha pastat a força de la seua sort i les vegades que li ha tocat la loteria, que és un sant immaculat que no ha trencat un plat. Si som condemnats i després es demostra que s’han donat els delictes que  li imputa la Fiscalia Anticorrupció, li demandarem pel dany a la imatge que ell ha causat als valencians i valencianes. Haurem de demanar-li una indemnització que haurà d’estar a l’altura de les circumstàncies”.

Morera considera, com a mínim, paradoxal, sense entrar en més valoracions, que la Sala penal del Tribunal Suprem (TS) haja prorrogat esta mateixa setmana la deliberació sobre la decisió de l’Audiència Provincial de Castelló de declarar prescrits quatre dels cinc delictes fiscals que se li imputen a Fabra.