Bota al contingut principal

Amb la pregunta de “Què li diries a PP i PSOE en 11 segons?”, la Coalició Compromís torna a llançar a la xarxa una campanya per a denunciar els intents de PP i PSOE d’evitar la participació de Compromís en els debats i, a més a més, de retallar a temps ridículs la seua participació, com han fet els socialistes, que han deixat a la coalició en tan sols 11 segons per bloc en el debat que se celebrarà a Canal 9. Per això, el candidat al Congrés dels diputats per València, Joan Baldoví, ha presentat la pàgina web on els ciutadans i ciutadanes poden posar el que li dirien a PP i PSOE en 11 segons.

Estes respostes apareixeran publicades en les xarxes socials com Facebook –a la pàgina oficial de la coalició- i també a Twitter, on des de fa dies ja està circulant el “hashtag” #11segonscompromis. De fet, tots els comentaris amb eixa etiqueta apareixen en una finestra que s’ha habilitat en www.somcomtu.com/debat, la pàgina on es posaran totes les aportacions ciutadanes al debat.

Segons ha comentat Joan Baldoví, “front als atacs contra la democràcia que fan els grans partits, intentant silenciar-nos, esborrar-nos del mapa i de la vida pública, nosaltres el que proposem és que parle la ciutadania, que siguen les persones lliures les que li diguen a PP i PSOE el que pensen en eixos 11 segons que ens han deixat generosament per al debat de Canal 9. Nosaltres hem posat la plataforma perquè la gent s’expresse, perquè nosaltres entenem la política d’una manera ben diferent a eixos partits grans i antics, a eixos partits que parlen sense escoltar. Nosaltres li peguem la volta i som els que escoltem i, a més a més, som els que donen difusió als comentaris i a les propostes de la ciutadania”.

Baldoví ha recordat que tant els cara a cara o els debats que es plantegen estos dies en les televisions públiques, “no són una cosa creïble, són uns muntatges teatrals que es preparen molt bé per a quedar bé amb les seus parròquies, però no aporten res a la societat. Són fórmules que perden vigència i actualitat i per això nosaltres llancem el debat a la xarxa”.