Bota al contingut principal

El cap de llista de la Coalició Compromís-Equo per València, Joan Baldoví, com també el candidat al Senat, Pere Fuset i el diputat en les Corts Valencianes, Fran Ferri, s’han reunit amb el coordinador general del col•lectiu Lambda, José del Amo, per a parlar de les propostes que la coalició incorpora en el seu programa per a defensar la llibertat de les persones i la diversitat sexual.

La trobada ha estat molt positiva i s’ha constatat el fort suport que Compromís té amb el moviment LGTB i amb la diversitat. De fet, Baldoví ha assegurat a l’eixida de l’encontre que des de la coalició, “farem una defensa d’eixa diversitat i reclamarem la igualtat real de drets de totes les persones, per això ja advertim al PP i a Mariano Rajoy que els farem una forta i contundent oposició si governen i si intenten retallar qualsevol dret individual de les persones perquè no anem a consentir ni un pas enrere en estos temes”.

Baldoví ha recordat que des de Compromís, “no sols anem a defensar el dret al matrimoni de les persones del mateix sexe, sinó que volem col•laborar per a legislar i fer que les lleis avancen al nivell que està avançant la societat per a poder aconseguir coses tan normals per a estes parelles com l’adopció, la regulació de les lleis en matèria de reproducció assistida o combatre des de les institucions públique la LGTBfòbia. També, caldrà avançar i molt en l’ajuda a les persones transsexuals, que pateixen una greu discriminació encara en la nostra societat”.