Anar directament a les notícies

Compromís diu que EMARSA va afavorir la violència de gènere, pagant amb diners públics serveis sexuals

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha demanat este matí que la Generalitat, “es persone en la denúncia contra tota la cúpula directiva i política d’EMARSA per l’extrema gravetat de totes les informacions que s’estan fent públiques i que demostren un saqueig il•limitat dels recursos públics”. A més a més, “hui, dia internacional contra la violència de gènere, també hem de demanar una actuació exemplar contra tots aquells que presumptament han contractat serveis sexuals amb els diners d’EMARSA, uns diners que han estat destinats a l’explotació sexual de dones que és, al remat, una altra forma de violència de gènere”, segons Morera.

El síndic de Compromís considera que si ací “ens escandalitzem amb els afers sexuals de Berlusconi, o amb els negocis de la màfia napolitana amb el fem a Itàlia quan ací està passant el mateix però pitjor encara, perquè la màfia ha estat instaurada i protegida pel partit del poder i si el president de la Generalitat vol demostrar que ell és diferent al seu predecessor, cal que encapçale una acció exemplar i això és facilitant la tasca a la justícia i a l’oposició i, a més a més, apartant de la vida pública a totes aquelles persones que estiguen implicades en este cas de corrupció i saqueig, perquè eixes persones no han de tindre mai més cap responsabilitat en l’administració ni en empreses públiques perquè han demostrat que no tenen una vocació de servei públic, sinó una vocació de delinquir i de beneficiar-se”.

 • Raül

  Això mateix, "champagne y mujeres!!!"
  Tota una declaració de principis…

 • RobinHoodofSherwood

  Jo no em ficaré amb la vida privada de la gent, son grandets/grandetes per saber el que fan. El que no estic d'acord es en pagar-los els seus capricis amb els meus impostos. Compromís, feu molt be denunciant-ho. "Questo e la Sicilia di Don Fabrizio Castiglione e la sua camorra".

 • Despicanya

  Hi ha que treballar de valent sense desmai, per què mira que n'hia tela corrumpuda que cortarrrr,….

 • hara li diuen traductores rumanes .Caras duras

 • Pingback: InfoCOMPROMIS 28/11/2011 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()

Llibertat i Igualtat TWITTER