Anar directament a les notícies

Compromís considera que la compra de Valmor per part de la Generalitat constitueix malversació de diners públics i tràfic d’influències

Publicat el en Llibertat i Igualtat

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat hui que la decisió del govern d’Alberto Fabra de comprar l’empresa Valmor, que gestionava fins ara el Gran Premi de Fórmula 1 de València, és un escàndol que constitueix malversació de diners públics i tràfic d’influències.

Segons ha avançat Oltra “en este sentit, des de Compromís anem a posar en mans del nostre equip d’advocats esta decisió presa pel Consell de comprar una empresa ruïnosa perquè entenem que s’estan traspassant totes les línies de la decència, primer quan se li va dir al poble valencià que la Fórmula 1 no ens anava a costar res, que era una cosa de l’empresa privada Valmor, després l’administració valenciana va haver d’assumir el pagament dels 90 milions d’euros de cànon al senyor Ecclestone i ara es compren les participacions d’una empresa que tot el món sap que és una ruïna amb els diners de tots els valencians i valencianes.

“Des de Compromís no estem disposats a tolerar que se seguisquen utilitzant els diners públics per afavorir els quatre amics del Partit Popular estiga Camps o estiga Fabra, i anem a portar als jutjats tot allò que pensem siga una malversació i tràfic d’influències, que siga beneficiar els amics del PP amb diners de tots els valencians que necessitem per educació, sanitat, serveis socials, que és per allò per a què la gent paga impostos, no per a fer rics als amics del PP”.

 • Dentrtt

  Alguns estan ahí per forrar-se. I ho demostren cada dia. Quan les seues festes privades ja no tenen un duro i deutes encara tenen la cara de pasar-nos la factura.

 • remigio lll

  No se de què ens estranyem. El sr Zaplana ho va dir molt clar : Ell estava en política per a folrar-se. Això es una virtut en el PP. Sols els que es folren amb diners públics son valorats i encimbellats a les mes altes esferes .
  Però, la gent ja ho sabia tot això , amb prou certesa . Com els han votat? Com un poble que se diu lliure i democràtic vota a qui els està foten la salud i els diners? Som normals? Com es possible que posem a la guineu pepera a custodiar els nostres economies? Què esperaven? Els guanys per a ells i els seus i les pèrdues per al poble. Normal . El PP funciona així. Jo pense que el "nacional-catolicisme" mana a l'interior de les consciències valencianes . Tenim molt arrelat la por als falangistes de la dictadura , tant que en la educació encara es pot notar. Cal notar que mai entregaren la armes ni demanaren perdó pels seus assassinats. El sr Milans del Bosch amb els nostres tancs encara pul·lulen la consciencia valenciana. Sols a València hi hagué Colp armat.
  Pense que ja deuríem de demanar la independència de Roma i la limitació de la seva secta sobre les lleis governamentals.

 • Jesus

  Haurien de estar a Picassent tots, en furten i no pasa res, amb els diners que deu Valmor, podrien pagar al cientifics del principe asturias, , a farmacies… pero no va i salven una empresa ruinosa i sense trebalador mes que u i que ya te diners de sobra.