Anar directament a les notícies

Baldoví: “Rajoy no vol ministres valencians pels casos de corrupció i mala gestió del PPCV”

Publicat el en General

El parlamentari de la Coalició Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, considera que l’executiu de Mariano Rajoy, anunciat fa tan sols uns minuts, “no aporta cap novetat, i per això es deu el secretisme amb el qual ha portat el nomenament i també, per això s’ha esperat al tancament de les borses, per anunciar un govern de veterans del seu partit, tots amb carnet i sense pràcticament independents de renom per ocupar carteres que necessiten de tècnics d’acreditat valor”.

Des de Compromís consideren que l’únic independent és el nou ministre d’Educació i Cultura, “qui independent és, ve del sector privat de les enquestes i la demoscòpia i no sabem si ara les reformes educatives que PP planteja es faran per decret o a cop d’enquesta, per saber l’opinió dels usuaris d’un sector on, segurament, entrarà la tissora de les retallades socials”.

De la mateixa manera, el diputat valencianista considera que l’absència de ministres valencians, “és un clar càstig del president als seus companys del PP valencià, als quals nega l’entrada en l’executiu pels nombrosos casos de corrupció i la mala gestió de l’administració pública que entelen a la delegació valenciana del PP”. De fet, segons Baldoví, “crida l’atenció que fins al mateix González Pons s’ha quedat, de moment, com un simple diputat ras i això també dóna a entendre les paraules de Rajoy en la investidura, quan va dir que assumia la defensa de la Comunitat Valenciana, i era perquè no confiava en cap dels populars valencians que té al seu al voltant a Madrid, no obstant això, no fa falta que assumisca aquesta bandera perquè les reivindicacions d’aquesta terra les portarem nosaltres a Madrid i amb molt honor”.

Per Baldoví, el nomenament de Cristóbal Montoro com a ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, “és una mala notícia, perquè sabem que amb Montoro s’aplicaran dures retallades a les administracions i no es produirà cap traspàs de competències a les autonomies, la qual cosa ens preocupa molt perquè el problema no són les autonomies, sinó, per exemple, les diputacions i la vella estructura provincial que des del centralisme s’obstinen a perpetuar i ens consta que el senyor Montoro és un centralista convençut”.

 • RobinHoodof Sherwood

  Joan: No han mantingut el Ministeri de Ciència i Tecnología, aixó es un detall del model econòmic que tenen eixa gent. Rajoles, Turisme, i Festes. Com a cientific i enginyer estic avergonyit i molt preocupat.

 • Dentrtt

  De Guindos va ser president de Lehman Brothers a Espanya i Portugal. Sens dubte això dona molta confiança a l'economia. Menys mal que el que vas dir tu era mentida perquè no hi ha ningú del PPCV de tant bé que l'han fet.

 • pepor

  Baldo, crec que el teu discurset anticorrupcio d'ahir ha fet pensar molt al PP madrilenyo el ficar a gent que puga relacionar-se amb Valencia i el seu sinonim ;CORRUPCIO.
  De veres ho dic, cal vore la reaccio de RITA i de tota la panda NODO de C9 contra Compromis, estan cabretgats perque en Madrid han decidit no jugar-se-la abans de les Andalusses, i tallen per lo sà amb tot el que siga Valencia, ENHORABONA BALDO, SI PICA ES QUE HACE DANYO!!!

 • Juli Just

  Lo del ministre d'economia és patètic. Han posat al llop a cuidar de les ovelles. Més encara "los patriotas españoles" (antes roja que rota) posen al capdavant del ministeri a un lacai "dels mercats" i més encara "dels mercats de l'imperi ianki". Ara ja saben qui són els vertaders "senyors", qui són els qui manen de veres i el paper d'este govern de titella del capitalisme forani. Açò cada vegada s'assembla més a l'Amèrica del Sud del anys '70 i '80: una monarquia bananera.

  Per redoblar "l'azaña" i, segurament aconsellat pel cosí d'en Rajoy, han fet desapareixer l'Oficina de Canvi Climàtic. Que Déu ens agarre confesats a nosaltres i als nostres fills.

  • Carme

   Juli,
   estic d'acord amb tu, però ja sabem tots com van acabar les "monarquies bananeres" d'uns altres temps en l Amèrica del Sud. Que Déu ens agafe confessats a nosaltres , fills i als besnéts,.

 • timonet

  Baldo, el teu discurs era el meu, per cert este estiu estigue a Kracovia, l'institut Cervantes obert amb dos netejadores i un guarda jurat; però tancat al públic, ni rastre de les llengues cooficials a l'estat. Alguns dels folletos d'algunes activitats de l'Institut sols en polonés i anglés. Podries preguntar-los per a que volen este embaixades que no mostren la pluralitat cultural de l'estat, i de vegades ni el castellà.

 • No ens coneixem Joan, però m'agrada molt el teu discurs. La representació en el Govern de Espanya per persones de València, no és d'estranyar perquè alguna cosa "huele a podrido" en València. De totes maneres el doberman de Gonzalez Pons està en l'Estat Major del PP a Madrid, on hi ha molt poder.

 • Rafael Garcia

  No hi ha cap ministre valencía, pero estas tu pera dir el que pasa aci al Pais Valencià. defen-nos amb força.