Bota al contingut principal

Fran Ferri, diputat del grup parlamentari Compromís, ha criticat la decisió del Consell d’eliminar els descomptes per a joves en els abonaments de transport públic, que suposaran un augment de l’abonament mensual de MetroValencia o de l’EMT en un 40%.

Segons Ferri “ja comencem a notar els efectes dels nous pressupostos aprovats ahir pel PP: retallades en els serveis més essencials, com ho és el transport públic. És intolerable que no s’haja prorrogat el conveni de les empreses de transport públic amb amb l’IVAJ, que permetia estos descomptes per a joves, i que al mateix temps el govern de Fabra assumisca despeses del tot innecessàries com ho és per exemple la compra de Valmor, la ruïnosa empresa organitzadora de la Fórmula 1.”

“No podem entendre com en un moment de crisi com l’actual, s’ataquen d’esta manera les butxaques dels joves valencians. La crisi, lluny de servir com a excusa és el principal motiu pel qual s’han de mantindre estos descomptes” ha assegurat el parlamentari de Compromís.

En este sentit el diputat Ferri ha anunciat que el seu grup presentarà iniciatives en Les Corts per a reclamar que el govern del PP no elimine este descompte per a joves en el transport públic.