Bota al contingut principal

Els diputats de Compromís, Enric Morera i Mireia Mollà, han participat junt al portaveu de BLOC-Verds: Compromís per Gandia, Josep Miquel Moya, en la reunió que s’ha celebrat a les Corts Valencianes entre els treballadors de Faus Group i els diferents grups amb representació al parlament valencià.

Des de Compromís han mostrat el total suport a les reivindicacions dels treballadors i treballadores, afectats ara per un nou ERO que podria acomiadar a vora 200 persones d’esta empresa. Segons ha declarat Enric Morera, “si l’expedient va endavant o no és una responsabilitat de la conselleria i, tal com ens han informat els afectats, hi ha motius per a no fer l’ERO i acabar amb més llocs de treball”.

Cal recordar que Faus Group va passar de vora 1.400 treballadors a 400 i ara l’ERO presentat en la Direcció General de Treball de la Generalitat Valenciana planteja acomiadar a 200 persones més.

Els diputats de Compromís han acordat, amb la resta de representants de les altres formacions polítiques, a fer un document conjunt per a exigir des de les Corts la retirada de l’ERO i per la conservació dels llocs de treball. Segons Morera, “en estos temps tan difícils, la Generalitat, que és la que autoritza els expedients al País Valencià que afecten als treballadors i treballadores i per això, hem de demanar al Consell que analitze amb molta cura totes les dades per evitar acomiadaments innecessaris”.