Anar directament a les notícies

Compromís denunciarà al Consell per malversació de fons públics si ven els hospitals de Llíria i Gandia

Publicat el en Sanitat i Benestar

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha pronunciat hui sobre les informacions que apunten que la Conselleria de Sanitat estudia la venda dels hospitals de Llíria i Gandia a la sanitat privada i ha assegurat que “que si açò ocorre des del nostre grup parlamentari presentarem una denúncia davant la fiscalia per la presumpta malversació de fons públics i l’espoli que suposaria esta operació”.

Segons Oltra “des de Compromís hem vingut denunciant que podia passar açò des d’abans de les passades eleccions autonòmiques. Advertírem que en la no finalització i obertura dels hospitals de Llíria i Gandia hi havia una estratègia calculada des del Partit Popular per a utilitzar fons públics en benefici dels interessos privats d’algunes empreses sanitàries, a les quals ja es premia amb la gestió privada de determinats hospitals públics”.

Des de Compromís no anem a consentir l’espoli que suposa que unes infraestructures sanitàries públiques que s’han pagat amb diners de tots els valencians ara es vagen a malvendre a preu de saldo als amics del PP que tenen empreses que fan negoci amb la nostra salut, desviant d’esta manera els fons que són públics cap a interessos privats.

“L’espoli i el saqueig ha de parar, no és possible que el PP seguisca afavorint el negoci d’una determinada gent a costa dels diners de tots. Si finalment el govern del PP planteja formalment la proposta de venda d’infraestructures sanitàries com l’hospital de Llíria i Gandia a empreses privades no ens quedarem de braços creuats, presentarem una denúncia davant la fiscalia”, ha conclòs Oltra.

 • Escriu aquí el text!

 • la Conselleria de Sanitat estudia la venda dels hospitals de Llíria i Gandia a la sanitat privada

 • remigio III

  Tenir que fer politica sota l'amenaça de la llei. LLei que sembla no afectar al Pp .

 • Amparo

  interesa informacion sobre los planes economicos de restructuracion del personal funcionarial en las administraciones locales, ( ayuntamientos de 5000 habitantes), sobre las ilegalidades que se pueden cometer en tanto en cuanto las supresiones de los complementos aderidos a nominas , tanto de personal con plazas propias como interinajes.
  gracias.

 • Miguel

  Esto es otro atraco y otro robo mas.
  El estado de derecho cada vez es menos estado y menos derecho. Me tratan como subdito y no como ciudadano.