Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha pronunciat hui sobre les informacions que apunten que la Conselleria de Sanitat estudia la venda dels hospitals de Llíria i Gandia a la sanitat privada i ha assegurat que “que si açò ocorre des del nostre grup parlamentari presentarem una denúncia davant la fiscalia per la presumpta malversació de fons públics i l’espoli que suposaria esta operació”.

Segons Oltra “des de Compromís hem vingut denunciant que podia passar açò des d’abans de les passades eleccions autonòmiques. Advertírem que en la no finalització i obertura dels hospitals de Llíria i Gandia hi havia una estratègia calculada des del Partit Popular per a utilitzar fons públics en benefici dels interessos privats d’algunes empreses sanitàries, a les quals ja es premia amb la gestió privada de determinats hospitals públics”.

Des de Compromís no anem a consentir l’espoli que suposa que unes infraestructures sanitàries públiques que s’han pagat amb diners de tots els valencians ara es vagen a malvendre a preu de saldo als amics del PP que tenen empreses que fan negoci amb la nostra salut, desviant d’esta manera els fons que són públics cap a interessos privats.

“L’espoli i el saqueig ha de parar, no és possible que el PP seguisca afavorint el negoci d’una determinada gent a costa dels diners de tots. Si finalment el govern del PP planteja formalment la proposta de venda d’infraestructures sanitàries com l’hospital de Llíria i Gandia a empreses privades no ens quedarem de braços creuats, presentarem una denúncia davant la fiscalia”, ha conclòs Oltra.