Bota al contingut principal

Altur: “amb la seua dimissió, corren perill el funcionament dels programes que gestionava com a diputat i, per això, demanem al president de la institució, el senyor Alfono Rus, que nomene un substitut de manera inmediata”.

El portaveu del Grup Compromís a la Diputació de València, Emili Altur, ha manifestat que la dimissió de d’Enrique Crespo, com a vicepresident de la Diputació i diputat, “posa en evidència la seua estratègia política, que ha lastrat la imatge de la institució durant el temps que s’ha negat a dimitir, quan el més fàcil, per a la seua defensa, haguera estat que la mesura que ha pres hui, l’haguera pres fa temps, quan va saltar l’escàndol”.

Altur ha assenyalat que “Crespo no podia continuar ni un minut més com a diputat. La seua situació era insostenible. Ara el que haurem d’esclarir és si alguna de les empreses que contractaven amb EMARSA ho feien també amb la diputació tal i com li varem preguntar al ple de la diputació, sense que hajam obtingut de moment cap resposta”.

Altur insistirà en el proper ple per una resposta-
D’altra banda, el portaveu del Compromís ha firmat que la dimissió també corrobora la nefasta gestió que el PP ha fet dels diners públics, el malbarament al qual ha sotmès les institucions públicques que governa. “no podia continuar com a diputat provincial ni un minut més a la vista dels fets que s’han anat coneguent, que és un dels grans escàndols de corrupció del moment”.

Emili Altur també s’ha mostrat preocupat perquè “amb la seua dimissió, ara corren perill el funcionament dels programes que gestionava com a diputat en la Diputació i, per això, demanem al president de la institució, el senyor Alfono Rus, que es pose mans a l’obra i nomene un substitut de manera inmediata per tal de garantir un àrea tant important dins dels programes de la diputació com és el de carreteres”.