Anar directament a les notícies

Compromís mostra la seua indignació per la vergonyosa sentència de condemna a Garzón

Publicat el en Llibertat i Igualtat

La portaveu del grup parlamentari Compromís en Les Corts Valencianes, Mónica Oltra, ha assenyalat hui que “la sentència que condemna al jutge Garzón per les escoltes del cas Gürtel posa de manifest, i al nostre judici és el més preocupant, la llunyania cada vegada major de la justícia respecte de la ciutadania”.

“Estem convençuts que els ciutadans no poden entendre que s’absolga a Camps i a Costa amb unes proves tan contundents en contra seua i no obstant açò es condemne al jutge Garzón, que va ser qui va possibilitar la investigació d’aquesta trama corrupta”.

Per a Oltra “és incomprensible la venjança que suposa aquesta sentència a un jutge a qui s’ha perseguit bé per raons ideològiques o bé per interessos foscos de poders fàctics amb molt de pes a Espanya o bé per persones en la judicatura que han vist en el jutge Garzón un competidor per la seua capacitat de treball i traure temes avant que posaven en evidència l’actuació d’altres jutges”.

“Des de Compromís volem manifestar que aquesta és una sentència que ens avergonyeix i internacionalment ens situa en un nivell de ridícul sense parangó. En aquest moment resulta difícil sentir-se un ciutadà que confia en la democràcia després d’una sentència com aquesta”, ha conclòs Oltra.

 • remigio III

  Que podríem fer al respecte?Una vegada més el franquisme comet un altre genocidi sense conseqüències per ell, apart de mostrar el seu poder per tal d'atemorir-nos. Es que encara no podem demanar els Cascos Blaus per tal d'ajudar-nos amb la defensa de la democràcia ? Per què es posen les mans al cap pels genocidis Libis, Siri i demés i ignoren els nostres? Caldrà que hi haja sang innocent per tal que ens donen ajuda?

 • RobinHoodof Sherwood

  Ja vos ho vaig pronosticar, amb tot el dolor del meu cor, que tot està preparat per fer fora a Garzón i, ara argumentaran que la instrucció del procés del Gürtel es nul.la. Mireu es tot una farsa per tal que puguen seguir disfrutant dels diners robats que tenen guardats a Suïssa i d'altres paradisos fiscals. No volia ser pessimista pero els fets ho confirmen, primer l'absolució de Campitos de Almansa i el "Pijete de la Plana", ara Garzón, etc. Hui mateix, la "barbie" de la Gabriela Bravo ja diu que no es pot tractar a tothom per igual (l'Iñaki el del handbol).

  Crec que només ens queda una recollida de firmes i iniciar una demanda als jutges del Suprem. Es factible?

  No ens deixen mes opcions, o açò o una revolta popular.

  Bon día.

 • Curiós

  Quina és la opinió de Compromís respecte Garzón? És clar que la sentència ha sigut política, però això no vol dir que Garzón siga un angelet, de fet, tot el contrari. És una vergonya la condemna, pels motius que la porten a terme, però no oblidem que Garzón ha estat implicat en temes de tortures a independentistes…

 • decepcionat

  Garzon ha violat una garantia constitucional fundamental de manera deliberada i flagrant. El fin no justifica els mitjans. La sentencia es justa i els que ataquen als Suprem uns irresponsables. Caldria que Compromis pensase una mica mes avant de prendre certes posicions. He votat a Compromis perque pensaba que era un partit amb seny i diferent dels altres. Si continueu a defensar als que violen els drets fondamentals del ciutadans i se salten la llei ´a la torera` no ho tornare a fer. Atencio al curt termisme elctoral. Recorda massa a altres partits.

 • jorge

  Compromis te un problema molt greu, no sab a on esta, si a la dreta, a la esquerra. En Alginet la llejislatura anterior estane en colaicio del PP ara an fet una coalicio en el PSOE, en idea, quel pobre chiquet no te ni idea y el CACOS del partit creat per un exdirichent del PSOE, repudiat per estos y difamat.
  En cuan a Garzon estic planamente dacor en la sentencia, lan jusgat por ser un dictador absolutista y intentar incumplir les LLEIS Y LA CONSTITUCIO, aso es con si tu el botes un STOP y com no el veu ningu no pas res, pero si esta la policia el multa y el lleva puns, pues igual le a pasat a garzon lan pillat.

  • Lluna

   Tens tot el dret a expressar la teua opinió, però, hauries de saber expressar-la sense carregar-te la llengua d'aquesta manera. APRÉN A ESCRIURE!