Anar directament a les notícies

Compromís alerta del caos i saturació que suposaria el tancament dels centres de salut dissabte

Publicat el en Sanitat i Benestar

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha mostrat hui el rebuig del seu grup parlamentari a la mesura de tancar els centres de salut els dissabtes que estudia la Conselleria de Sanitat “perquè suposaria el caos i la saturació definitiva del nostre sistema de salut públic”.

Per a Oltra “no és de rebut que s’apliquen estes dràstiques retallades a un dret bàsic com és la sanitat mentre el govern de Fabra no s’atreveix a passar la tisora pels grans esdeveniments o els enxufats del PP en el sector públic, que dessagnen dia a dia les arques de la Generalitat”.

“Les declaracions de hui del Conseller Rosado matisant les informacions sobre la reducció d’horaris en els centres de salut i afirmant que no s’atreviran a tancar cap centre de salut que implique un deteriorament de la qualitat assistencial no tenen cap credibilitat ja que el procés de deteriorament de la sanitat pública que està realitzant el govern del PP és constant i sembla no tindre límits”.

Segons Oltra “hem de recordar que mentre es produeix este indecent i calculat deteriorament de la sanitat pública el cost que cada any paga la Generalitat a les empreses privades de sanitat que gestionen hospitals públics va en augment en virtut d’uns contractes abusius que no contemplaven un context de greu crisi i retallades”.

  • Pingback: infoCOMPROMÍS 14/02/2012 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()

  • montagut

    Crec que Compromís lluitarà i lluitarà per la sanitat pública. Si l'ambulatori del meu poble tanca els dissabtes i no hi ha per tant urgències obertes, haurem d'anar a l 'Hospital que ens correspon qu és el d'Arnau de Vilanova. Ja estan saurades les urgències, normalment has d'estar hores i hores per atendre't en una urgència, com per a tancar els centres de salut en dissabtes i haver d'anar directament a l'hospital.