Anar directament a les notícies

Baldoví denuncia la brutalitat policial contra la #PrimaveraValenciana al Congrés

Publicat el en General

El nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, ha parlat al Congrés de l’educació cívica que volen implantar a la força a València. “Estos dies s’han tractat al nostres xicotets ciutadans com a delinqüents i se’ls ha dit que eren enemics”. El president del Congrés ha intentat dues vegades llevar-li la paraula dient que no es cenyia al tema. Baldoví li ha respost que estava traslladant el que volen els ciutadans: dimissions i respecte. “Algú al PV ha perdut els papers i la delegada del govern i el cap de policia haurien d’anar-se’n a sa casa”. Finalment, Baldoví ha recordat que va ser espentat i colpejat a València.

 • Zoe

  Estic molt orgullosa del meu vot (tant a nivell autonòmic com estatal) i espere estar-ho els pròxims anys. Gràcies Baldo per fer escoltar les nostres veus a Madrid.

 • Josep B.

  Estic molt orgullós de la manera en que ens representes a tots aquells que vos hem votat. Sou l'únic partit que em fa creure que encara hi ha esperança. Endavant Baldo ! De vitat que m'emocione cada volta que puges ahí a dir les coses clares. Moltes Gràcies.

 • emilio.c

  segir asi defendiendo la verdad no al bipartidismo y a la informacion manipulada viva el pais valenciano

 • xaloc22

  Gràcies Baldo per dir la veritat. Sempre lluitant de forma exemplar per el nostre Pais. Les televisions i la premsa de la meseta no te trauran, però les teves intervencions,a poc a poc van arribant a la gent.

 • Tonet

  A mi em pareix molt bé la intervenció, però m'agradaria que es parlara del País Valencià amb la boca gran, no com ha fet Baldo, que diu "en la Comunidad Valenciana, en el País Valenciano". No sé si ha sigut un lapsus, però jo he votat Compromís perquè espere que els meus representants defenguen la demoninació de "País" sense tallar-se i utilitzant-la en tots els àmbits, que és com s'ha de defendre, i no posant primer la denominació eixa tan lletja de "comunitat". I a més, crec que la denominació no és cap tonteria, ja que transmet la idea que som un país o simplement una comunitat autònoma creada per la Constitució.

 • Algirós

  Al costat del nostre jovent. Sempre amb la veritat per davant. No ens han mort encara i no ho faran mai. El nostre poble té futur i Compromís ha de ser-ne actor principal. Visca el País Valencià!!!!

 • remigio III

  Li falta molta seguretat en el púlpit. Que parle amb orgull del País Valencià . Que diga la seva proposta i si els feixistes ho impedeixen que quede patenten la falta de democràcia real en espagnistan.

 • warrior69

  Mi pregunta es, si ustedes son del pueblo y para el pueblo diganme cuanto cobran ustedes del gobierno y sus sueldos?Muchas gracias

 • Marc

  Però si Baldoví ha sigut el primer en auto-retallar-se el sou com a diputat, amés d’altres luxes innecessaris que corresponen al seu càrrec, cosa que no han fet ningú de PPSOE

 • martorell72

  Baldo , tot el q dius es perfecte ,pero en el cap ben alt !! (eres l'unic que defense la dignitat d'aquest poble). Pensa en eixe moment que TOTS nosaltres estem amb tu. Gracies ,

 • Mª Jo.

  He vist CENSURA, no t'ha deixat parlar i explicar el què està pasant a València però, ànim Joan estem amb tú. Tú ets la nostra veu al Congrés. Fins i tot a intereconomia parlen de vosaltres. Uy, uy, què por estem donant. El poble pensa i parla molt clar.

Imatge destacada
General TWITTER