Anar directament a les notícies

La Justícia dóna la raó a Mireia Mollà i desestima la demanda que li va interposar Enrique Ortiz, imputat en el cas Brugal

Publicat el en Llibertat i Igualtat

La Justícia ha donat la raó a la diputada de Compromís Mireia Mollà en el judici que l’enfrontà a l’empresari Enrique Ortiz, imputat en el cas Brugal. La sentència, dictada el 17 de febrer i feta pública hui, desestima la demanda que Ortiz va imposar contra la diputada de Compromís en la que l’acusava de danyar el seu dret a l’honor per relacionar-lo amb casos de corrupció.

En la resolució de la demanda, tramitada pel Jutjat de Primera Instància número 5 d’Alacant, la jutgessa entén que en este cas “ha de prevaldre els drets a la llibertat d’informació, d’expressió i de crítica política de Mireia Mollà” i, per tant, desestima la demanda d’Ortiz.

En la sentència s’indica també que les declaracions fetes per la diputada de Compromís “estaven en clara relació amb els fets que s’estaven denunciant, sense que, per tant, s’advertira un ànim de desacreditar gratuïtament a Ortiz” i s’assenyala que sobre les afirmacions de que Ortiz siga l’empresari més impregnat de corrupció del país que “el que és evident, després dels nombrosos retalls de premsa aportats (…) que l’actor ve sent un dels empresaris més regular i profusament vinculat a importants i candents casos de corrupció com el Brugal o el Gürtel”.

En este sentit, Mireia Mollà ha afirmat que “la sentència és una gran notícia per a tots aquells que treballem a diari per posar llum sobre els assumptes tan obscurs que s’estan repetint en el nostre territori en els últims temps”.

“És d’agrair que la Justícia s’haja posat en este cas del costat dels que denunciem els excessos, dels que ens plantem contra les corrupteles, dels que demandem saber què es fa amb els diners públics i dels que tenim com a objectiu aconseguir una administració molt més transparent i, sobretot, allunyada de qualsevol cas de corrupció”, ha assegurat la diputada de Compromís.

 • Jacint

  L'enhorabona, bonica!

 • remigio III

  Calma . Pot ser estan esperant un descuit per fotre'ns mes i amb mes motius. Esta justícia no es de fiar . Però m'alegre de la vostra alegria.

 • RobinHoodofSherwood

  Mireia: me'n alegre molt. Fileu molt prim, des del punt de vista legal, tot el que dieu. Amb les protestes dels estudians estan molt "coents" i cal advertir als estudiants que no entren en actes violents. Que siguen ells els violents, això els deteriora la imatge moltissim!

  Una abraçada,

  Robin Hood of Sherwood