Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha mostrat la seua preocupació per les informacions que apunten a l’eixida de la Campus Party de la Ciutat de València. Segons ha anunciat a través del seu blog, Paco Ragageles, creador d’este esdeveniment, des de fa mesos s’està negociant entre l’organització i la Generalitat la rescissió del conveni que mantenia a València com a seu fins a 2016. Ragageles també ha comunicat que ja existeixen negociacions amb altres ciutats per tal d’acollir les pròximes edicions de la Campus Party.

Segons ha assenyalat Fran Ferri, diputat de Compromís “la pèrdua de la Campus Party ens deixa sense un actiu important en el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, clau per al nou model econòmic que necessitem per a tornar a créixer d’una manera sostenible”.

“Mentre el Consell de Fabra manté l’aposta per esdeveniments purament recreatius com ara la Fórmula 1, deixa anar la Campus Party, que genera valor afegit en àmbits com el del software lliure, el Social Media i el desenvolupament d’aplicacions mòbils”.

Per tot això des del Grup Parlamentari Compromís promourà una iniciativa parlamentària per a aconseguir que el Consell rectfique i València continue sent la seu d’este esdeveniment.