Anar directament a les notícies

Compromís lamenta que València perda la Campus Party per la inacció del Consell

Publicat el en General

El grup parlamentari Compromís ha mostrat la seua preocupació per les informacions que apunten a l’eixida de la Campus Party de la Ciutat de València. Segons ha anunciat a través del seu blog, Paco Ragageles, creador d’este esdeveniment, des de fa mesos s’està negociant entre l’organització i la Generalitat la rescissió del conveni que mantenia a València com a seu fins a 2016. Ragageles també ha comunicat que ja existeixen negociacions amb altres ciutats per tal d’acollir les pròximes edicions de la Campus Party.

Segons ha assenyalat Fran Ferri, diputat de Compromís “la pèrdua de la Campus Party ens deixa sense un actiu important en el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, clau per al nou model econòmic que necessitem per a tornar a créixer d’una manera sostenible”.

“Mentre el Consell de Fabra manté l’aposta per esdeveniments purament recreatius com ara la Fórmula 1, deixa anar la Campus Party, que genera valor afegit en àmbits com el del software lliure, el Social Media i el desenvolupament d’aplicacions mòbils”.

Per tot això des del Grup Parlamentari Compromís promourà una iniciativa parlamentària per a aconseguir que el Consell rectfique i València continue sent la seu d’este esdeveniment.

 • albert

  En qué quedem… volem malbaratament dels recursos publics o no el volem? Campus Party va ser una horterada inutil i pretenciosa

 • Dentrtt

  Clar, no tenen diners per a res. Solament per a les seues festes.

 • Adri

  Jo pense que està bé que no la facen, o que no la feren si de veritat no hi ha diners. Però estic segur que altres coses més costoses com la F1 i tots els saraos que monten, van a seguir fent-los, sense més ni menys…

 • Imppresentables!!!

 • macc

  Crec que no es comparable a la F1. Primer perque donava un us més a la Ciutat de les Arts, sense necesitat de gastar diners en noves infraestructures. Segón perque es provaven novedoses tecnologies al máxim de capacitat. Trecer també era un punt de encontre de programadors. Cuart, no creava cap molèstia als veïns. I cinquè, també era un reclam turistic que donava certa idea de ciutat moderna. Tot per supost molt millorable.

 • remigio III

  Al pas que anem, ens convertiran en el "Campus puti". Ens ho han prostituït tot .

 • Ricardo Sanchez

  Per a poder opinar, m´agradaría saber, cuant es el cost reial del esdeveniment?
  A més a més, quìn a segut el motiu de no arribar a un acord per fer-lo a Valencia?
  Gracies.