Bota al contingut principal

El diputat de la Coalició Compromís per les comarques de Castelló, Josep Maria Pañella, considera que el tancament del repetidor de TVV a Vilafranca per impagaments de la Generalitat a Iberdrola, “ha estat una notícia que s’ha difós per tot l’estat i això sí que és donar una imatge penosa i dolenta d’esta terra, que és la imatge que dóna el PP amb els impagaments”.

Des de Compromís consideren que el tancament del repetidor de la televisió autonòmica valenciana a Vilafranca, “no es tracta d’un fet aïllat i per eixa mala imatge que estem donant les valencianes i els valencians per culpa del govern d’Alberto Fabra hauria d’haver esta mateixa vesprada dimissions i destitucions en RTVV”.

Pañella també ha informat que la quantitat que la companyia elèctrica reclama al Consell, “és la mateixa que RTVV ha pagat per uns lamentables reportatges de propaganda política a qui és hui director d’antena i que són 600.000 euros. La nefasta gestió del PP amb l’ens audiovisual públic ens costa molts diners a les valencianes i valencians i fruit d’eixe saqueig de les arques públiques és que hui a Vilafranca no puguen vore cap canal de TVV”.

El diputat de Compromís per Castelló a les Corts Valencianes considera que si no es produeixen eixes dimissions, cessaments o destitucions hui mateix, “el govern de Fabra serà un govern encobridor d’aquells que no saben gestionar correctament els diners de les valencianes i els valencians i estarà totalment desacreditat. El que ha passat hui al repetidor de Vilafranca és molt més important del que sembla, perquè fa un any el PP tancava per decisió política els repetidors de TV3 al País Valencià i hui, eixe govern amb tics dictatorials, està totalment desacreditat perquè qui li tanca els repetidors és un proveïdor de la Generalitat, fart de no cobrar”.