Anar directament a les notícies

El PP es nega a aprovar la iniciativa de Compromís per a combatre l’explotació laboral dels collidors

Publicat el en Economia i Ocupació

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat la negativa del PP de votar a favor de la seua proposició no de llei per a millorar les condicions laborals dels collidors valencians.

Segons Baldoví, “encara que és un tema que ha passat inadvertit, el PP ha tornat a agredir els drets dels treballadors, en esta ocasió els que treballen en la campanya citrícola del camp valencià”. Tal com ha informat el parlamentari de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “des que va començar la campanya, hem denunciat la precarietat laboral que pateixen els collidors per les condicions i salaris que imposen des de les ETT i per açò hem exigit al govern més control, més inspeccions i que es modifique tota la normativa perquè els explotadors no es refugien en la llei per a abusar dels assalariats del camp”.

Per a Baldoví, “és vergonyós que el govern no prenga cartes en l’explotació laboral que pateixen molts treballadors del camp valencià i per això, des de Compromís anem a seguir denunciant esta situació”.

Des de Compromís consideren que la negativa a la proposta de Baldoví, “és un motiu més perquè els afectats per esta explotació secunden la vaga general del pròxim dijous”.

Documents adjunts
  • a contestà

    L'economia negra li agrada al PP, i a poder ser que els valencians treballen en situacions d'explotació laboral o directament no treballen, mirem les xifres d'atur. En quant als drets laborals paregut a països com la Xina, l'única diferència és que ací a diferència d'allí estem en recessió i l'estat espanyol bloqueja el nostre camí importador cap a Europa, no construint el Corredor Mediterrani amb el que correspon. Això sí, pels que deixen de pagar milions i milions a l'estat, Montoro els espera amb una medalla en la mà.