Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat la negativa del PP de votar a favor de la seua proposició no de llei per a millorar les condicions laborals dels collidors valencians.

Segons Baldoví, “encara que és un tema que ha passat inadvertit, el PP ha tornat a agredir els drets dels treballadors, en esta ocasió els que treballen en la campanya citrícola del camp valencià”. Tal com ha informat el parlamentari de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “des que va començar la campanya, hem denunciat la precarietat laboral que pateixen els collidors per les condicions i salaris que imposen des de les ETT i per açò hem exigit al govern més control, més inspeccions i que es modifique tota la normativa perquè els explotadors no es refugien en la llei per a abusar dels assalariats del camp”.

Per a Baldoví, “és vergonyós que el govern no prenga cartes en l’explotació laboral que pateixen molts treballadors del camp valencià i per això, des de Compromís anem a seguir denunciant esta situació”.

Des de Compromís consideren que la negativa a la proposta de Baldoví, “és un motiu més perquè els afectats per esta explotació secunden la vaga general del pròxim dijous”.