Bota al contingut principal

La diputada del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, ha qualificat de “catastròfic i insostenible” el nou augment de l’atur conegut hui, que amb un increment de l’1,16% situa la xifra total de desempleats en el País Valencià en 572.706 persones.

“Este augment de l’atur, que es produeix tant a Alacant (0,63%), Castelló (2,12%) com València (1,37%), evidencia la paràlisi absoluta del govern d’Alberto Fabra, que s’ha desentés d’una manera vergonyosa de qualsevol mesura per a la creació d’ocupació, donant l’esquena al drama de milers de famílies valencianes, moltes d’elles amb tots els seus membres en l’atur”.

Per a Mollà “este augment de l’atur demostra també els efectes de la reforma laboral imposada pel govern de Mariano Rajoy, que està sent un autèntic motor de la destrucció de llocs de treball”.

“És inadmissible que el Partit Popular negue la realitat de com les polítiques de retallades i ajustos centrades únicament en contindre el dèficit públic estan ofegant la nostra economia. Necessitem polítiques d’estímul des de les diferents administracions per a tornar a crear llocs de treball, eixa és una màxima que només els neoliberals més radicals es neguen a acceptar. Malauradament l’actitud irresponsable dels governs del PP està agreujat de manera alarmant la situació econòmica”, ha conclòs Mollà.