Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, i l’assesor del grup parlamentari Paco Garcia Latorre, s’han reunit este matí a les Corts Valencianes amb una representació de Parlamet Universitari, una plataforma d’estudiats de la Universitat Politècnica de València que ha presentat un projecte de llei sobre responsabilitat política.

L’objectiu del Parlament Universitari, en el qual participen alumnes de les set universitats de la Comunitat Valenciana, és acostar el funcionament de Les Corts Valencianes als estudiants universitaris.

Els temes proposats van ser molt variats: una llei per a incentius al rendiment acadèmic, un projecte de llei de mediació en assumptes civils i mercantils, una llei de suport a les empreses emergents, una llei per a la millora de l’aprofitament energètic i una altra per a la millora de RTVV.

La iniciativa que hui han presentat aquestos estudiants a Compromís va ser el projecte de llei més votat en la segona ronda pels parlamentaris universitaris, una proposta de llei sobre responsabilitats polítiques.

Des de Compromís s’han mostrat oberts a incorporar com a proposta parlamentària a Les Corts alguns dels aspectes recollits en esta iniciativa universitària.