Anar directament a les notícies

Morera: “Els que sobren del sector públic valencià són els enxufats del PP”

Publicat el en General

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat hui que l’acomiadament de fins un 50% dels treballadors del sector públic valencià depenent de la Generalitat que ha anunciat el vicepresident del Consell José Císcar “corrobora què la contractació de persones que amb una simple entrevista han passat a formar part del sector públic valencià ha estat desmesurada”.

“Nosaltres hem denunciat en reiterades ocasions que el PP havia creat una xarxa clientelar d’enxufats en l’administració valenciana que tenia un cost altíssim per als comptes públics i ara el PP no té més remei, quan hem tocat fons i la Generalitat està a punt de ser intervinguda, que realitzar un dràstic retall del sector públic valencià”.

“No anem a tolerar –ha afegit el portaveu de Compromís- que paguen justos per pecadors, que aquells que han entrat en el sector públic enxufats per ser amics o familiars del PP són els que se n’han d’anar fora i aquells professionals que han entrat de manera correcta mitjançant oposicions s’han de quedar”.

Segons Morera “els 5.000 enfuxats del PP que sobren han creat un forat molt gran en les arques públiques però ara el que no és pot permetre és que la nefasta gestió dels governs del PP danye els serveis públics. Que se’n vagen fora els enxufats i que no es sacrifique l’educació, la sanitat o l’aplicació de la llei de dependència”.

  • pablo

    UNPLUGGED!!!!!!

  • briboncarlos

    Lo que no tiene que pasar es que paguen justos por pecadores,yo en mi empresa entre por oposicion obteniendo plaza en otra ciudad distinta a la que vivia,despues de varias promociones internas regrese a valencia, donde me lo curro hasta el dia de hoy,currando a turnos con frio,lluvia,aire y calor, con el peligro que conlleva mi oficio y viendo como entran de jefes o jefazos por la cara un monton de gente,¿y ahora que?,¿a quien hay que tirar?,por eso los partidos politicos de la oposicion tendrian que mediar en esta sangria que estos del pp pretenden llevar a cabo,un saludo.

  • Jose Manuel

    Sobren del sector public els enxufats i els que fan un favor des del sector privat al govern del PP donant los diners a canvi de la gestió sanitaria del sector públic … i que enlloc d'obligar a aquest govern a deixar de bafilar els diners dels valencians en corrupció, enxufes, incompetència, i grandes y desastrosos eventos entre altres bafilaments…, ajunden a mantindre i perpetuar eixe enxufisme, incompetència i despilfarro … que és el model del PP … sense capital no son res, perque valors no en tenen. On comença l'interés individual i acaba el colectiu?….