Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat hui que l’acomiadament de fins un 50% dels treballadors del sector públic valencià depenent de la Generalitat que ha anunciat el vicepresident del Consell José Císcar “corrobora què la contractació de persones que amb una simple entrevista han passat a formar part del sector públic valencià ha estat desmesurada”.

“Nosaltres hem denunciat en reiterades ocasions que el PP havia creat una xarxa clientelar d’enxufats en l’administració valenciana que tenia un cost altíssim per als comptes públics i ara el PP no té més remei, quan hem tocat fons i la Generalitat està a punt de ser intervinguda, que realitzar un dràstic retall del sector públic valencià”.

“No anem a tolerar –ha afegit el portaveu de Compromís- que paguen justos per pecadors, que aquells que han entrat en el sector públic enxufats per ser amics o familiars del PP són els que se n’han d’anar fora i aquells professionals que han entrat de manera correcta mitjançant oposicions s’han de quedar”.

Segons Morera “els 5.000 enfuxats del PP que sobren han creat un forat molt gran en les arques públiques però ara el que no és pot permetre és que la nefasta gestió dels governs del PP danye els serveis públics. Que se’n vagen fora els enxufats i que no es sacrifique l’educació, la sanitat o l’aplicació de la llei de dependència”.