Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha denunciat hui que els impagaments del Consell estan a punt de fer tancar un centre de dia per a joves en risc d’exclusió social del barri de La Coma de Paterna.

Segons ha assegurat la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “Granja Júlia és un centre de dia subvencionat per la conselleria de Benestar Social que realitza una importantíssima llavor entre els joves de La Coma, este centre no rep des del mes de gener la subvenció que els correspon amb la qual cosa els responsables del centre no poden continuar amb este projecte”.

“És deplorable vore com el govern valencià està deixant de costat a aquells que més necessiten del seu suport i no només retallen en serveis públics sinó que a més no paguen allò que ja tenen compromés. El govern del PP té diners per al que vol, com els 35 milions per a fer front als deutes de Valmor i poder celebrar així el Gran Premi de Fórmula 1, però no en té per a què els joves valencians tinguen oportunitats d’eixir de situacions d’exclusió”.

Des de Compromís s’han presentat una sèrie de preguntes parlamentàries a Les Corts Valencianes per a què el Consell explique els motius d’estos impagaments i reclamar que es facen efectius de manera immediata.

El centre de dia Granja Julia ha organitzat per a hui a les 20:15h en el Teatre El Micalet de València un concert benèfic per a donar a conéixer la seua llavor social i recaptar fons per a intentar obtindre els recursos necessaris per a què continue el seu projecte amb els joves de La Coma almenys fins al final de curs.