Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha mostrat la seua oposició absoluta a la privatització de la gestió de la sanitat pública de la Comunitat Valenciana que ha anunciat hui el govern del PP. Així mateix la coalició ha manifestat que van a emprendre totes les accions necessàries perquè esta privatització no es duga a terme.

Per a la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “la decisió del Consell de privatitzar la gestió de la sanitat pública obeeix als indicis d’intervenció imminent per part del govern central sobre una economia valenciana que el PP ha deixat per a l’arrastre”.

“Les justificacions per a adoptar esta mesura que ha donat el vicepresident José Ciscar suposen prendre als ciutadans com a imbècils. Quan diu que farien falta 500 euros anuals més per ciutadà per a sostindre el nostre sistema públic de salut ens preguntem si la sanitat és una cosa tan ruïnosa com va a haver empreses que estiguen disposades a gestionar-la”.

Segons Oltra “perquè el nostre sistema de salut siga rendible per a les empreses privades el que va a passar és que es va a retallar i devaluar la sanitat d’una manera dràstica”.

“Açò va a impactar directament en la salut de les persones i a més algú va a traure benefici amb açò. Com ja no poden saquejar d’altres llocs perquè ja han deixat les arques públiques buides ara volen fer de la nostra salut un negoci, cosa que rebutgem frontalment. La nostra salut no pot ser un negoci per als amics del PP”, ha conclòs Oltra.