Bota al contingut principal

El portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Juan Ponce, ha mantingut este matí una reunió amb els representants de la Plataforma de Defensa i Millora de la Sanitat Pública per tractar la greu problemàtica que impliquen les últimes decisions en matèria de sanitat adoptades pel Consell.

Segons Ponce “des de Compromís compartim amb la Plataforma la visió de què el govern del Partit Popular està aprofitant el context de crisi econòmica per a realitzar un canvi de model en la nostra sanitat pública. Des del Consell parlen d’ajustos però es tracta de dràstiques retallades i d’una privatització de la sanitat pública en tota regla”.

El representant de Compromís ha traslladat als membres de la Plataforma les últimes iniciatives en matèria de defensa de la sanitat pública que el grup parlamentari ha registrat en Les Corts, com la proposició no de llei que es vorà en el ple del proper dimecres que reclama al govern valencià la celebració d’una consulta popular sobre la privatització de la gestió de la sanitat.

Així mateix Ponce ha mostrat la predisposició de Compromís a treballar amb la Plataforma per a portar més iniciatives en defensa de la sanitat pública i contra les privatitzacions als Ajuntaments, Les Corts i el Congrés dels Diputats.