Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “el nou cas de corrupció que presumptament afecta el PP d’Ibi i que provocà la detenció ahir del regidor d’Hisenda, Miguel Ángel Agüera, demostra que este partit no té voluntat de canvi i que les promeses d’Alberto Fabra sobre netejar les institucions de corruptes són una mentida”.

“Ens trobem amb un regidor, que a més és el president del PP local, al que la Policia acusa dels possibles delictes de malversació, negociacions prohibides als funcionaris, blanqueig i suborn, uns fets extremadament greus”, ha apuntat Mollà.

La diputada de Compromís ha preguntat que “què ha de dir el president de la Generalitat i del PPCV davant este cas on un dels regidors del seu partit està sent investigat per esbrinar si ha rebut a un compte de Suïssa 1,3 milions d’euros d’una empresa adjudicatària d’obra pública a Ibi”.

“Al mateix temps, l’alcaldessa d’Ibi, Mayte Parra està sent investigada perquè podria haver rebut 1,2 milions d’euros d’esta empresa i que també estarien dipositats a un compte a Suïssa”, ha destacat Mollà, que ha recordat que “Parra és també diputada a Les Corts, on sembla que el PPCV no té problema en anar col•locant a aquells als que investiga la justícia per possibles delictes relacionats amb la corrupció”.

La diputada de Compromís ha demanat que “Mayte Parra siga destituïda dels seus càrrecs públics i el PPCV siga per fi contundent amb estos presumptes casos de corrupció en el que no poden veure’s relacionades les nostres institucions públiques”.