Anar directament a les notícies

Mollà: “Amb el nou presumpte cas de corrupció al PP d’Ibi es demostra que este partit no té voluntat de canvi”

Publicat el en General

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “el nou cas de corrupció que presumptament afecta el PP d’Ibi i que provocà la detenció ahir del regidor d’Hisenda, Miguel Ángel Agüera, demostra que este partit no té voluntat de canvi i que les promeses d’Alberto Fabra sobre netejar les institucions de corruptes són una mentida”.

“Ens trobem amb un regidor, que a més és el president del PP local, al que la Policia acusa dels possibles delictes de malversació, negociacions prohibides als funcionaris, blanqueig i suborn, uns fets extremadament greus”, ha apuntat Mollà.

La diputada de Compromís ha preguntat que “què ha de dir el president de la Generalitat i del PPCV davant este cas on un dels regidors del seu partit està sent investigat per esbrinar si ha rebut a un compte de Suïssa 1,3 milions d’euros d’una empresa adjudicatària d’obra pública a Ibi”.

“Al mateix temps, l’alcaldessa d’Ibi, Mayte Parra està sent investigada perquè podria haver rebut 1,2 milions d’euros d’esta empresa i que també estarien dipositats a un compte a Suïssa”, ha destacat Mollà, que ha recordat que “Parra és també diputada a Les Corts, on sembla que el PPCV no té problema en anar col•locant a aquells als que investiga la justícia per possibles delictes relacionats amb la corrupció”.

La diputada de Compromís ha demanat que “Mayte Parra siga destituïda dels seus càrrecs públics i el PPCV siga per fi contundent amb estos presumptes casos de corrupció en el que no poden veure’s relacionades les nostres institucions públiques”.