Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “la citació d’Enrique Ortiz per a que declare com a imputat en el presumpte finançament il·legal del PPCV demostra definitivament que este empresari ha sigut una peça clau per als negocis particulars que hauria fet el PP amb diners públics i evidencia també la coincidència d’interessos entre ell i el partit”.

Mollà ha indicat que “la citació d’Ortiz com a imputat per haver falsejat presumptament factures en les que hauria pagat a Orange Market prop de 300.000 euros, una acusació que se suma a les imputacions d’Ortiz en el cas Brugal i la causa separada del PGOU d’Alacant, evidencia esta connivència”.

“Sembla que els interessos que tenia Ortiz en les contractes de la recollida de residus i en el PGOU d’Alacant, i que segons es desprèn de les investigacions haurien sigut satisfets pel PP, se’ls cobrava després este partit fent que l’empresari els injectara diners”, ha afegit.

La diputada de Compromís ha afirmat que “és absolutament lamentable veure fins quin punt podrien haver arribat Ortiz i membres del PP per apropiar-se de diners públics per als seus interessos particulars i ara tots hem de patir les retallades de serveis per tenir les arques sota mínims”.

“Alhora, els veïns i veïnes d’Alacant han de veure com l’alcaldessa, Sonia Castedo, regala el futur de la ciutat a este empresari a través d’obscurs procediments, com és el cas de la tramitació urgent del Pla Rabassa que l’equip de govern ha fet d’amagat”, ha lamentat Mireia Mollà.

La diputada de Compromís ha conclòs que “a banda de les responsabilitats penals, els dirigents polítics com Sonia Castedo han de dimitir immediatament dels seu càrrecs, doncs la seua implicació en el cas és tan evident que no pot seguir ni un dia més com a alcaldessa ni com a diputada de Les Corts”.