Anar directament a les notícies

Compromís demana a les Corts l’empara per a la diputada Mireia Mollà, amenaçada pels membres d’una trama de corrupció

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha demanat per escrit al president del parlament valencià, Juan Cotino, l’empara i protecció de la institució a la diputada Mireia Mollà, després de fer-se públic les pretensions de violar a la parlamentària per part de l’advocat i l’empresari empresonat per la trama de corrupció amb els fons de cooperació i solidaritat de la Generalitat.

Segons Morera, “les converses que han aparegut en la premsa constitueixen fets que poden ser delictius i que posen en perill la integritat física i moral d’una diputada elegida democràticament pel poble valencià i, per això, les Corts han d’actuar en conseqüència contra les persones que volen atemptar contra la nostra diputada Mireia Mollà”.

El portaveu de Compromís demana al president de les Corts una actuació “immediata” per tractar-se d’unes declaracions “molt greus que no poden quedar impunes i que mereixen ser castigades amb tot el pes de la llei”.

Morera, també, ha agraït el suport i les mostres de solidaritat i estima “de moltes persones que han manifestat públicament la seua adhesió a la diputada. Eixes amenaces no faran que callem i anem a continuar desvetllant públicament i denunciant a totes aquelles persones que facen de la corrupció la seua manera de vida. Nosaltres anem a lluitar per la regeneració democràtica i contra els corruptes que malbaraten els diners públics de les valencianes i valencians i Mireia Mollà té tot el nostre suport perquè és un exemple de treball, d’honradesa i de lluita contra aquells que volen lucrar-se amb els recursos públics”.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL
Per altra banda, Compromís ha informat que demà a la Junta de Síndics es presentarà la petició per a fer una declaració institucional de tots els grups parlamentaris “per a condemnar les amenaces a la diputada Mireia Mollà, com també anem a demanar que les Corts es posicionen amb rotunditat per a condemnar també els insults i amenaces a periodistes i també a persones d’altres races, perquè contra eixos comentaris la tolerància de les institucions democràtiques ha de ser zero i, si cal, anar a la justícia també perquè es castigue com cal als autors d’eixes afirmacions”, segons ha informat Morera.

 • Jaume

  Benvolguts companys,
  Estem passant-nos de frenada amb l'efectisme mediàtic. Qualsevol que llija la conversa veu que no es tracta d'amenaces, sinó d'una barroeríssima conversa masclista i fastigosa. Que s'ha de condemnar, d'acord, però d'això a demanar empara… Si no sospeseu un poc les coses, acabarem perdent molta credibilitat, opine.

 • Ander Zubizarreta

  En politica esteu tots flipats…

 • Pingback: infoCOMPROMÍS 29/05/2012 | COMPROMÍS GODELLA()

 • MARIA

  éS UN DELICTE EL MALTRACTAMENT PSICOLÒGIC. EM SEMBLA MOLT BÉ QUE ES DEMANANE L'EMPAR PER A LA DIPUTADA MIREIA MOLLA. DES DE LES INSTITUCIONS I EL PARTIT. NO S'HA DE CONSENTIR CAP AMENAÇA MASCLISTA NI DE CORRUPCIÓ.

 • Alabau

  Passar-se de frenada?. En qualsevol democràcia civilitzada uns comentaris com eixos comporten la inhabilitació dels autors. Espanya és un país de pandereta amb una democràcia de molt baixa qualitat.

 • anna

  De masclistes i fastigosos n, esten ja mes que fartes a este impresentable li deuria de caure tot el pes de la llei encara que aquesta justisia es mol feble,
  Persones com aquestes no es mereixen ni ser anomenades per tan deurien estar empresonats de per vida i aquest ser un delicte mes per ser jujat.

 • ianco

  mi solidaridad con mireia mollá, por su valentía denunciando a los corruptos basura de esta comunidad podrida, militantes del partido popular, que tienen la fuerza del mamporrazo y tente tieso, pues en valencia tienen barra libre

 • Pep

  Al País Valenciá està vist que ells poden fer el que vulguen i així pareix que ho asumeien altres partits i organitzacions feministes,així i tot pense que podem caure en el victimisme en dir que és una amenaça, és una falta de respecte i una actitut masclista però no una amenaça real.

 • Pilar

  Las faltas de respeto y las actitudes machistas pueden y suelen preceder a la amenazas reales si se toleran.

 • Pilar

  Lo que acabo de escribir no es lo que sale escrito en pantalla.

  REPITO:

  ACTITUDES MACHISTAS PUEDEN y SUELEN PRECEDER a las AMENAZAS REALES si se toleran.

  espero se transcriba correctamente

 • Pilar

  Se sigue transcribiendo de forma incorrecta, que le vamos a hacer,………..