Bota al contingut principal

El portaveu del grup Compromís en les Corts, Enric Morera, ha anunciat hui als mitjans de comunicació,després de la Junta de Síndics, que el PP no ha acceptat el rescat a l’AP-7.
La iniciativa que ja va ser presentada en l’altra legislatura i que tampoc va ser admesa , continua sent una de les reivindicacions importants de Compromís. Tant és així que el cap de setmana passat membres de Compromís es va unir a la campanya “No vull pagar” per a reivindicar el rescat de l’autopista en els peatges de Benicarló Sagunt i Oliva on es van negar a pagar. D’aquesta manera el PP ha posat fre al que ha sigut una reivindicació ciutadana històrica ja que, tant usuaris com representants socials, consideren que l’empresa ja està bastant recompensada.

Preguntat per qüestions econòmiques, el Síndic de Compromís ha demanat “la compareixença urgent del Conseller d’ Economia, Juan Manuel Vela, perquè explique quines van a ser les retallades. I si decideixen retallar és perquè el govern està discriminant al País Valencià perquè no està rebent el que li toca. Fabra no està defensant els interessos dels valencians” ha assenyalat Morera.

Respecte per la possible substitució de Maluenda per Blasco, el portaveu de Compromís considera que “ ens trobem en una situació de limb jurídic en la qual el PP s’inventa càrrecs com el de Síndic en funcions”.