Bota al contingut principal

El diputat de Compromís Juan Ponce ha assegurat que “hi ha un xoc de missatge intern al PP sobre la possible construcció d’un camp de golf a Onil, el que suposa una mostra més de l’obscurantisme, mala fe i poca transparència que els fa denotar, i per tant, des de Compromís anirem amb compte amb les maniobres que es facen en relació a esta infraestructura”.

Ponce ha realitzat estes declaracions després que la consellera d’Infraestructures i Medi Ambient, Isabel Bonig, assegurara a la comissió de hui que la Conselleria desconeix el macroprojecte del camp de golf a Onil.

El diputat de Compromís ha preguntat sobre la postura del Consell sobre el projecte, anunciat una vegada més pel grup empresarial La Cañada just el dia d’abans, i que segons l’alcalde del municipi, José Ramón Francés, compta amb el suport del president de la Generalitat, Alberto Fabra.

“Aquest desesperat projecte, que presentació darrere presentació canvia la seua fisonomia, ocuparà un 10% del terreny d’Onil i no és més que un projecte inert que segueix l’estratègia econòmica seguida en els darrers anys i que, com estem veient a dia de hui, no ens ha portat a cap de lloc”, ha denunciat Juan Ponce.

En este sentit, el diputat de Compromís ha assenyalat que “esperem que aquesta inconcreta actuació es quede en una mera declaració d’intencions i si el projecte va endavant, la Generalitat es mostre contrària, ja que no és més que un projecte perillós, tòxic i caduc que a l’únic que pot portar és a enfonsar més a Onil i per tant a la Generalitat en un fracàs econòmic, territorial, social i ambiental”.