Bota al contingut principal

Els diputats de Compromís Enric Morera i Mireia Mollà, acompanyats del portaveu de la coalició a Alacant, Tomàs Mestre, i el coordinador local, Ignasi Bellido, han lliurat hui el premi ‘Bloc i Foc 2012’ a la barraca ‘Els vint en copes’, que este any compleix cinquanta anys des que va ser fundada.

El guardó, que té com a objectiu reconèixer les trajectòries festeres i crítiques de barraques i fogueres, ha recaigut enguany en esta barraca que es va crear per iniciativa de diversos venedors del Mercat Central i que s’ubica al carrer Capità Segarra d’Alacant.

Compromís ha volgut distingir-la amb este premi la contribució que ‘Els vint en copes’ ha fet a la festa gran alacantina, a través del seu treball al llarg de cinquanta anys per les Fogueres de Sant Joan i per la ciutat d’Alacant i perquè suposa un exemple d’esforç i dedicació.

Els diputats de Compromís i els dirigents locals han participat en un dinar junt a membres de la barraca. Prèviament Enric Morera i Mireia Mollà han visitat diferents fogueres i han gaudit de la tradicional mascletà que es dispara des de la Plaça dels Estels.