Bota al contingut principal

Des de Compromís s’ha valorat positivament l’acció duta a terme hui per la fiscalia de demanar la imputació per a l’actual síndic del grup parlamentari popular en Les Corts Valencianes, Rafael Blasco, en trobar indicis de delicte en la seua actuació en torn al cas de corrupció en la cooperació valenciana.

Per a la diputada de Compromís, Mireia Mollà, “Blasco està hui un pas més a prop d’haver de respondre davant la justícia sobre la seua implicació en este cas, que quedava evident en la nombrosa documentació que aportàrem en la nostra denuncia a la fiscalia on hi havia indicis clars de què la conselleria que ell dirigia era part fonamental de les accions d’este entramat corrupte que desviava els fons de la cooperació valenciana”.

“Des de Compromís reclamem al President de la Generalitat i del PP en la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, que cesse de manera immediata a Blasco coma síndic del grup popular”.

Segons Mollà “és del tot insuficient esta formula que s’ha inventat ara Fabra de mantindre a Blasco com a un portaveu sense veu, Això no és més que una mostra de la debilitat del President Fabra i de la poca credibilitat de la seua postura de tolerància zero amb la corrupció. Si no el fa fora ja pot convertir-se en un còmplice polític de les maniobres de Blasco quan era conseller de Solidaritat”.