Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha denunciat que Educació ha impedit hui al professorat interí accedir a les dependències d’esta conselleria a València quan intentaven obtindre la documentació necessària per aportar-la al SERVEF després del seu recent acomiadament.

Segons ha assenyalat el diputat de Compromís, Josep Maria Pañella, “no és de rebut la manera com s’ha tractat hui des de la Conselleria d’Educació al professorat interí, que després de ser acomiadats per les retallades que el govern del PP ha imposat en educació, han de vore com se’ls impedeix l’entrada en la Conselleria per a realitzar tràmits administratius”.

Les forces de seguretat que regulen l’entrada en les dependències de la Conselleria han informat que tenien ordre del Director Territorial d’impedir que qualsevol ciutadà hi accedira al seu interior perquè s’han vist desbordats.

Segons Pañella “des de Compromis anem a registrar una sèrie d’iniciatives parlamentàries per a què la consellera d’Educació, Maria José Català, explique este despropòsit. No era difícil imaginar l’afluència que tindria la Conselleria el primer dia hàbil en què el professorat interí podia reclamar la documentació necessària per a fer gestions en el SERVEF després d’haver sigut acomiadats”.

“Esta total manca de previsió és una falta de respecte i una mostra més del menyspreu amb què des del govern del PP s’està tractant al professorat interí del nostre sistema educatiu”, ha conclòs el diputat de Compromís.