Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha criticat hui que “el fet de què l’ex conseller i actual síndic popular en Les Corts, Rafael Blasco, no haja tingut la decència de dimitir després del contundent auto judicial que el deixa molt mal parat per la seua relació directa amb la trama de corrupció en la cooperació valenciana”.

Per a Mollà ” diu molt sobre quina classe de polític és Blasco el fet de què no s’haja dignat a assumir les seues responsabilitats després de les evidències tan clares de delictes greus que ha trobat la jutgessa del cas”.

“Però encara ens sembla més greu l’actitud covard del President Fabra que en no cessar Blasco de manera fulminant està mostrant una connivència molt preocupant amb la corrupció dels membres del seu partit”.

“Com ja hem vingut denunciant el fet de què Alberto Fabra no haja cessat ja a Blasco fa pensar en tot el que sap el síndic popular sobre els seus companys de partit i en la por que existeix a què la investigació avance cap a esbrinar si part dels fons desviats durant els últims anys a través dels empresaris d’esta trama han acabant servint per a finançar el Partit Popular”, ha conclòs Mollà.