Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, ha acusat al PP de voler “camuflar” en el ple del pròxim dijous els incendis de Cortes i Andilla i de “usar el Parlament, una vegada més, per a amagar la seua mala gestió”.

Compromís considera que aquest assumpte hauria d’haver-se tractat en un ple monogràfic i no al costat d’altres qüestions en l’ordre del dia i ha destacat la conveniència de parlar de les errades, causes, conseqüències i propostes d’altres grups a més de les plantejades pel PP.

Oltra ha acusat al PP d’usar el ple del pròxim dijous “per a tapar el tema de l’incendi, com si es poguera tapar les imatges de la nostra terra calcinada, de la desolació que ha deixat en espais d’interior i la desgràcia de milers de persones afectades”.

“Açò no es pot tapar, és una cacicada més del PP, de voler camuflar-ho entre dos plens, amb propostes absolutament prescindibles en aquest moment”, ha exposat Oltra. La portaveu adjunta de Compromís ha criticat que els ‘populars’ usen “el Parlament, una vegada més, com un plató per a amagar la seua mala gestió, que en el cas de l’incendi ha tingut molt a veure amb la magnitud i les conseqüències d’aquesta catàstrofe”. “Per cada euro que han retallat en prevenció ara pagarem milers en les conseqüències de l’incendi”, ha dit.

Oltra ha afirmat que “el PP s’equivoca” i que “la gent vol que el Parlament valencià es reunisca i tracte amb urgència i monogràficament l’incendi, les causes, les errades en la prevenció i en l’extinció” i mesures com permetre l’aprofitament privat de la fusta que queda després de l’incendi, “que abans estava completament prohibit”. La diputada de Compromís ha rebutjat la “manera irresponsable, inepta i incompetent d’actuar” en el PP.