Bota al contingut principal

El nou pla de retallades presentat pel Govern del PP certifica la defunció de l’Estat del Benestar i una clara agressió als treballadors, empleats públics, aturats, dependents i pensionistes, entre altres, sense precedents en la democràcia.

El PP vol arruïnar a les famílies i deixar-les sense un cèntim. Amb les noves mesures de retalls, ni es dinamitza l’economia, ni es va a crear ocupació.

És moment de dir la nostra, de fer una rebel•lió democràtica i dir-li al Govern que açò no estava en el seu programa electoral del 20N. És un frau a la democràcia, un atemptat al benestar de la ciutadania i una agressió als drets laborals i socials.

Per això, front estes agressions, des de Compromís fem una crida a donar suport i participar activament en les MANIFESTACIONS convocades a València, Alacant i Castelló.

València: 20 hores. Plaça de Sant Agustí (Punt de concentració de la gent de Compromís: carrer Baldoví amb carrer Sant Vicent, a les 19.45 hores)

Alacant: 20 hores. IES Jorge Juan (Punt de concentració de Compromís a les 19.30 hores en la cafeteria Iruña de la Plaça dels Cavalls (dels Estels))

Castelló: 20 hores. Plaça de les Aules (La convocatòria per a la gent de Compromís és a les 19.45 hores junt a l’edifici de la Diputació, a l’eixida del pàrking)