Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la petició de rescat de la Generalitat Valenciana per part del seu president, Alberto Fabra, ve a corroborar allò que ja va anunciar fa mesos la coalició en les Corts Valencianes i que va rebre desqulificatius i atacs de tot tipus per part de la bancada popular.

Segons Morera, “el rescat ve per la nefasta herència de Camps, una herència de corrupció, de malversació de fons públics, de saqueig tolerat, de malbaratament en economia d’aparador i improductiva i el substitut designat per Madrid a dit, Alberto Fabra, ha continuat la mateixa línia”.

Des de Compromís consideren que el rescat evidencia “la nul•la capacitat de govern i de gestió del PP, que ens ha portat a la ruïna als valencians i valencianes. Es demana un rescat perquè no hi ha diners, i si no hi ha diners és perquè ho han gastat en taboles, en saraus, en coses totalment improductives i innecessàries mentre que s’ha abandonat a la seua sort als estudiants, als dependents i a la ciutadania en general”.

Morera considera “depriment la nota de premsa emesa pel Consell, on no es poden gastar més eufemismes per a amagar l’única realitat, que el president substitut de Camps per la gràcia de Rajoy ha hagut de demanar un rescat formal a l’estat perquè ja no pot dissimular més el gran forat negre que la megalomania de Camps i dels seus consellers –alguns d’ells encara en actiu en el govern valencià- han provocat en les arques públiques valencianes, fruit del balafiament, l’amiguisme i ‘l’enxufisme’”.

Des de Compromís sol•licitaran una compareixença urgent del president Fabra en les Corts per a donar explicacions, al mateix temps que, des de la coalició, exigeixen “la depuració de responsabilitats d’aquells que ens han portat a aquesta situació de fallida i ruïna econòmica i política”, segons Morera.